Wednesday, May 28, 2014

Pensilvanya film hazırlıyor


SIRRI SAKIK FANİDİR


-“Bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. Onun gayreti, hesabı içindeler. ‘17 Aralık, 25 Aralık, 30 Mart’ dediler tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. 10 Ağustos’ta da Allah’ın izniyle yine tutmayacak.
-İtirazlar üzerine Ağrı seçim kurulu seçimlerin tekrarlanmasına karar verdi. Ağrı’da oyların 13-15 kere sayıldığı iddiası BDP tarafından pompalanıyor. Tamamen yalan. BDP, bir kez daha kirli siyasete başvurmuştur. Bir kez sayıldı, ikinci sayımda sayılırken hile ortaya çıktı. Bunlar habire adını değiştirsin, başka bir işe yaramazlar. Daha yeni 6 vatandaşımızı kaçırdılar. Burası bizim Bitlis milletvekillinin yeri. Ardından tehditlere başladılar.
-Siyaset iftirayla, her yol meşru diyerek yapılmaz; ilkelerle yapılır. 30 Mart öncesinde iftira ve dedikoduyu devreye soktular. Yine aynı yöntemi kullanıyorlar. Size güvenilmez insanlar haber getirdiğinde bunlara itibar etmeyin. Bunlar ‘30 Mart’tan sonra Ağrı’ya 15 bin polis gönderildi’ diyorlar. Nerede gösterin yahu. 2 bin gencin askere götürüldüğünü söylüyorlar, tamamen yalan.
-Mesele Sırrı Sakık meselesi değildir, o bir fanidir, bugün var yarın yok. Tayyip Erdoğan da fanidir. Baki olan hedefler için fanilere kanmayın. Hanım kardeşlerimizi eve kitliyorlar, sandığa göndermiyorlar. Onlar sandığa giderse farklı bir sonuç çıkacak, Ak Parti çıkacak. Hanım kardeşlerimden sandığa gitmelerini rica ediyorum. Kaleyi içeriden fethedin.


Yasadışı örgütten yardım istiyor



İSMİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ


-Emekli siyasetçileri ziyarete başladılar. Neymiş? Çatı kuracaklarmış. Bu çatı cumhurbaşkanı olacakmış. Yahu o çatı 30 Mart’ta uçtu gitti. Bunların oturdukları evin damı yok damı. İstişarelerimizi yapıyoruz. Haziran ayı içerisinde ismimizi, adayımızı açıklayacağız. Meclis Başkanı ile oturduk dertleştik. Aynı şekilde ziyaretlerimizi yapacağız. Halkımızın isteği doğrultusunda kararımızı vereceğiz.”


Gezi’ye lanet teröriste şefkat



O çocukları getirecekler


KAÇIRILAN çocukları geri getirecekler. Kimin ne olduğunu, nerede olduğunu iyi biliyorlar. Alıp getirmezlerse B, C planlarını devreye sokarız. Çocukların dirilerine sahip çıkmazlar, ölülerini istismar ederler. Terör, eşkıyalık bunlarda. Haraç istiyorlar. Devlete veriyorsun, bize vergi vereceksiniz diyorlar. Ben aldığım o parayı Doğubeyazıt yoluna harcıyorum, sen nereye harcıyorsun; öldürmeye. 


Başbakan’ın Ağrı mitingini Sırrı Sakık da böyle izledi



 Sakık: AKP tehdit ediyor


AĞRI’da belediye başkan adayı BDP’li Sırrı Sakık, Erdoğan’ın mitingini değerlendirdi: “Hile karıştırdılar. AKP halkı ‘yatırımlar yarım kalır’ diye tehdit ediyor.”




Hürriyet GÜNDEM



Pensilvanya film hazırlıyor

No comments:

Post a Comment